DİYARBAKIR / BAĞLAR - Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu

GOOD PEOPLE WHO CHANGE THE WORLD

GOOD PEOPLE WHO CHANGE THE WORLD eTwinning Projesi

Okulumuz sınıf öğretmeni Selva ÇELİK'in kuruculuğunu yaptığı GOOD PEOPLE WHO CHANGE THE WORLD eTwinning projesi okulumuz bünyesinde başlamıştır.Ocak ayında başlayan projemiz nisan ayının sonunda sona erecektir.Projemizde dünyanın güzelleşmesi ve değişmesine katkı sunan bilim adamlarının hayatları ele alınırken aynı zamanda kendine güvenen,özgüveni yüksek ve 21.yy becerilerine sahip öğrenciler yetiştirmek hedeflenmektedir.Öğrencilerimiz bilim adamlarının hayatları,yaptıklarını öğreniyor aynı zamanda web2.0 araçalrı ve yapay zeka ile meraklarını ve zihinlerini yüksek tutarak okulda  mutlu bir öğrenme yakalamaktadırlar.Projemizde 8 farklı ülkeden ortaklar yer almakta olup şunlardır;Camelia MANEA&Ramona PERIANU ROMANYA;Mina RUSSO İTALYA;Natia SHEVARDENİDZE GÜRCİSTAN;Nikolina BARBUTEVA BULGARİSTAN;Slobozian ELENA MOLDOVA;Tanja PETKOV KUZEY MAKEDONYA;Vasiliki MYRTSIDOU YUNANİSTAN VE SELVA ÇELİK TÜRKİYE .

Yayın: 06.02.2024 - Güncelleme: 06.02.2024 20:02 - Görüntülenme: 50

Etiketler :